R O M A N I U K    S T U D I O

Area: 2400 sq m
Year: 2020
Location: Prawiedniki, Poland
Home project: 081.com.pl

In the frontyard, a isdriveway made of decorative concrete pavement with a pedestrian crossing, which was separated by a row of planted hydrangeas. On the main terrace, a large wooden table with benches has been designed, where Investors will be able to eat meals with their family and friends. Right next to it, there is a fireplace with benches and a water reservoir with three cascades.
A big challenge in the designed area was the significant difference in soil masses and the lowering of the ground floor of the house in relation to the plot, which resulted in the creation of terrain stairs and a recreational lawn at a higher level. In the corner of the plot there is also a place for a roofed gazebo on a slope with a wooden landing.

***

W strefie reprezentacyjnej zaprojektowano podjazd z dekoracyjnego betonu nawierzchniowego z przejściem dla pieszych, które zostało oddzielone szpalerem z hortensji. Na tarasie głównym, zaprojektowano duży, drewniany stół z ławkami, przy którym Inwestorzy będą mogli spożywać posiłki z rodziną i przyjaciółmi. Tuż obok znajduje się palenisko z ławkami w zagłębieniu oraz zbiornik wodny z trzema kaskadami. 
Dużym wyzwaniem na projektowanym terenie była znaczna różnica mas ziemnych oraz obniżenie parteru domu względem działki, co zaowocowało stworzeniem schodów terenowych oraz rekreacyjnego trawnika na wyższym poziomie. W rogu działki znalazło się także miejsce na zadaszoną altanę na skarpie z drewnianym podestem.

Jeśli chcesz poznać koszt projektu dla Twojego ogrodu, przejdź do strony z formularzem kontaktowym